A-junioren

Klimop A1, een vrij nieuw, jong maar vooral gezellig team!
Onze ervaren meiden, Gite, Nienke R, Mirjam, Bo en Jill worden dit jaar versterkt door de frisse en jonge meiden Nienke G, Iris, Noa en Lotte.
Waar in het begin werd opgekeken tegen het grote leeftijdsverschil, wordt er nu met zijn allen vooral veel lol gemaakt en helpen we elkaar waar we dat kunnen. We trainen dit jaar ook voor het eerst 2 keer. Best wel eventjes wennen maar wel ontzettend leuk en vooral erg leerzaam.
Ons team heeft dit jaar ook een nieuwe trainster en coach erbij. Waar Marieke vorig jaar al voor de groep stond, zijn daar nu Noortje als trainster en Ines als coach bijgekomen. Veel frisse moed wat alleen maar veel goeds kan beteken voor het komende seizoen.
De eerste trainingen en dagen met wat spierpijn zitten er al weer op, de nieuwe vakken zijn gevormd en dit diverse, maar ontzettend leuke team is klaar voor een jaar knallen in de competitie! Ook is er al een feestcomité gevormd die samen gaan zorgen voor een aantal leuke activiteiten, buiten het korfballen om. Wij hebben er al alles aan gedaan om het seizoen te laten slagen en hopelijk staan er dit jaar veel supporters langs de lijn om ons te komen aanmoedigen!