Sponsoren

Korfbalvereniging Klimop uit Kekerdom wordt ondersteund door onderstaande sponsoren, bedankt hiervoor! Wilt u informeren naar sponsormogelijkheden of kent u een bedrijf wat een sponsorbijdrage zou kunnen leveren? Neem contact op via het contactformulier!

Kledingsponsoren

1642  JC Logo 2 logo
Burgers Makelaardij & Assurantien uit Leuth verzorgt de presentatiepakken van Klimop 1 en Klimop 2. Aannemersbedrijf J.C. Jansen uit Leuth is shirtsponsor van Klimop 1 en verzorgt de trainingspakken van Klimop 2. Landbouw- en grondverzetbedrijf Dorus Daamen uit Kekerdom is shirtsponsor en verzorgt de jacks van de Klimop Recreanten.
Richard_Verheijen_groot logo
Richard Verheijen Verbouw en Onderhoud uit Leuth is shirtsponsor van Klimop A1. Hubbers Interieurbouw uit Leuth is shirtsponsor van Klimop C1. Electro Service Rob uit Millingen a/d Rijn is shirtsponsor van Klimop E1.
normal_cwz_logo_nijmegen logo_2013
CWZ Orthopedie uit Nijmegen verzorgt de jacks van Klimop A1. HPR Schilders en Onderhoud uit Leuth/Ooij verzorgt de jacks van de coaches van Klimop

Materiaalsponsoren

W&W_logo's Logo logo (1)
W&W Installaties uit Leuth voor het algemeen onderhoud van installaties in het clubgebouw. Schoonmaakbedrijf Mart v.d. Berg uit Millingen a/d Rijn voor het onderhoud in het clubgebouw. Hoveniersbedrijf De Overhaag uit Leuth voor het onderhoud aan de sportvelden van Klimop.
MazetVector_metlijnGroen_1_22
Disveld & Zn. Bloemen uit Lent voor het leveren van bloemen en planten aan Klimop t.b.v. de bloemenactie. MaZet ICT uit Leuth voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de website van Klimop.

Algemene sponsoren

logo (1)
Thunnissen bloemen, planten en caravanstalling uit Leuth. Haan Montage uit Wijchen. Meubelstoffeerderij Theo Koppes
logo scholtingbouw 5-2-2013 2