Senioren 2

Laten we beginnen met wie we zijn: dit jaar bestaat het tweede seniorenteam van korfbalvereniging van Klimop uit 10 speelsters: 8 ‘oldies’ en 2 ‘new ones’. Althans, nieuw, niet binnen Klimop of als korfbalster, alleen binnen ons team. We hebben dit seizoen namelijk versterking gekregen van Anouk Seegers, die de stap van junioren naar senioren heeft gemaakt. Daarnaast is ook Manon Houkes bij ons team aangesloten. Zij heeft in de jeugd al een tijd gekorfbald, heeft toen even een stop gehad, waarna ze vorig jaar bij de midweek aansloot. En nu hebben wij haar weggekaapt ;).

Dus met tien meiden, en een mooie mengeling van ervaring en jonge energie.

Vorig jaar werden we kampioen, waardoor we dit jaar, samen met onze trainster/coach Petra, voor een mooie uitdaging staan. Meer tegenstand en soms niet alleen vanuit de tegenstander. Langzaam maar zeker komen kwaliteiten bovendrijven en worden de wedstrijden beter. Maar zoals het op zoveel vlakken gaat: alles gaat met ups en downs. Maar net als altijd van belang, dus ook met korfbal: als je het maar met plezier doet.