Missie / Visie

Missie / visie

Een veilige plaats waar mensen elkaar ontmoeten om samen te sporten in een natuurlijke omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen.

Klimop staat midden in de samenleving en in het bijzonder in de Ooypolder.

Er wordt getraind en gespeeld vanuit de meest moderne methoden. De technische staf bestaat uit vakmensen die je gericht ondersteunen en je stimuleren je talenten te ontwikkelen.

Het warme nest “Op de Klomp’ geeft je veerkracht en bezieling om uit te vliegen ( met terugkeergarantie) en leert jong en oud dat je welkom bent bij de korfbalfamilie.

Kernwaarden:

Plezier en ontspanning, verantwoordelijkheid, talentontwikkeling, vrijheid en vertrouwen, natuurlijke omgeving, midden in de samenleving.

Wat vinden we,  als bestuur,  belangrijk om over 5 jaar te behouden:

Veiligheid en gezelligheid, behouden wat we nu ( 2012) hebben, iedereen de kans geven om te gaan ( blijven) sporten bij Klimop. Klimop, een vereniging waar je bij wilt horen. Elkaar blijven kennen. Herkenbaarheid uitstralen, financieel gezond blijven, goede bezetting jeugdteams door groei leden te bewerkstelligen, leden en vrijwilligers motiveren om actief deel te nemen in de club. Uitgangspunt is positief coachen, jonge generatie neemt taken en deeltaken over , worden betrokken in het kader van de vereniging. Verantwoording geven en nemen.